خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: 6 امتياز از ذوب آهن جلو بوديم اما قدر آن را ندانستيم.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

عليرضا عباسفرد در گفت ‌و گو با خبرگزاري فارس در خصوص آخرين شرايط استقلال پس از تساوي مقابل سايپا عنوان كرد: متاسفانه در اين ديدار گل بسيار بدي دريافت كرديم و با وجود اينكه بازيكنان سايپا با استرس بازي مي‌كردند نتوانستيم از پيروزي خود در دقايق پاياني محافظت كنيم. به اعتقاد من مشكل استقلال زدن گل اول است. اگر در نيمه اول اين كار را انجام دهيم مي‌توانيم در بقيه دقايق بازي بدون استرس كار خود را دنبال كنيم.
مهاجم استقلال در خصوص اينكه آيا اين تيم پس از دربي دور برگشت افت كرده؛ اظهار داشت: اين را بايد آقاي قلعه‌نويي پاسخ دهد چون او از لحاظ فني به همه چيز واقف است اما اعتقاد من اين است كه ما بازيكنان هم خودمان را گم كرديم و هدفمان را هم از دست داديم. تيم ما 6 امتياز از ذوب آهن جلو بود ولي قدر آن را ندانستيم.
عباسفرد ادامه داد: در اين مدت حاشيه‌هاي زيادي گريبانگير تيم بود كه متاسفانه باعث شد تمركز تيم ما بهم‌ بريزد. مسئله انتخاب سرمربي تيم ملي، اختلافات بازيكن با مربي و عنوان شدن اين مسائل در مطبوعات همگي باعث شد تيم ما امروز در مكان دوم قرار بگيرد. اعتقاد دارم همگي بايد تفكر حرفه‌اي داشته باشيم و اگر بر فرض بازيكني در تركيب اصلي قرار نگرفت براي موفقيت تيم دعا كند. مثلا خود من با وجود اينكه يكي از آماده‌ترين بازيكنان بودم اما در سيستم آقاي قلعه‌نويي جايي نداشتم اما با اين وجود سرم را به پايين انداختم و به كار خود ادامه دادم.
وي اضافه كرد: شايد اين مسائل اگر در آخر ليگ اتفاق نمي‌افتاد مديرعامل استقلال كه يكي از افراد خوب در ورزش ماست مي‌توانست از آنها جلوگيري كند اما متاسفانه اين اتفاقات زماني افتاد كه ديگر دير شده بود.
عباسفرد در خصوص شانس قهرماني استقلال گفت: هنوز هم شانس داريم. اگر هم قهرمان نشديم اتفاق خاصي نمي‌افتد چون همه؛ تيم ما را به عنوان تيم قهرمان مي‌شناسند. در اين اواخر تيم‌ها آناليز خوبي از استقلال داشتند و شايد دست ما را خوانده بودند. فكر مي‌كنم بايد تغيير شيوه مي‌داديم تا به نتيجه مي‌رسيديم اما در مجموع باز هم اعتقاد دارم مي‌توانيم قهرمان شويم.
مهاجم سابق تيم برق شيراز در خصوص سقوط اين تيم به رقابت‌هاي تيم آزادگان گفت: واقعا دلم براي اين تيم و تماشاگران قابل احترامش مي‌سوزد. متاسفانه هيچكدام از مسئولان استان فارس به فكر اين تيم نبودند و دوست نداشتند اين تيم سر و سامان بگيرد. در استان فارس استعدادهاي بسيار زيادي وجود دارد كه با هزينه كردن مي‌توان تيمي مثل سپاهان درست كرد كه از يك مجموعه 10، 12 سال استفاده مي‌كند و در رقابت‌هاي ليگ هم مي‌درخشد اما مسئولان استان فارس مي‌خواهند با كمترين هزينه نهايت استفاده را برده و همه چيز را با هم داشته باشند. روزي كه از برق شيراز جدا شدم با چشم گريان اين باشگاه را ترك كردم چون بابت رضايت‌نامه من آن هم بخاطر 20 روز 50 ميليون مي‌خواستند كه با كلي خواهش و تمنا اين رقم را به 35 ميليون رساندم.
عباسفرد يادآور شد: متاسفانه آقاي آيت‌الهي در خصوص فوتبال شيراز و فارس فقط نظاره‌گر است و وعده‌هايي مي‌دهد كه هيچكدام عملي نمي‌شود من اميدوارم به داد برق برسند تا اين تيم ريشه‌دار و مردمي با آن هواداران خونگرمش به ليگ برتر بازگردد.